Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Barátaim! Hurkaevők! Eljött a mi időnk.

2015. október 03. - Heni süt neked

Elérkezett az idő, hogy beleharapjunk kéjesen kedvenc hurkánkba. Van aki a májasra, más a véresre esküszik. Olyan is van, akit a májas hurka-véres hurka-sült kolbász triumvirátusa ejti lázba. Aki igazán szereti ezt az őszi,de még inkább téli ételt, az tisztában van azzal, hogy…

Tovább

Látványos, ízes, egészséges - színes krumplipüré

Van az úgy, hogy már unod köretként a krumplipürét. Bármily finom, már uncsi. Mégsem a rizshez vagy tésztához lenne kedved, hanem valami selymesen krémes csodára, ami sültekhez (hétvégi ebéd), vagy akár magában is (gyors vacsora) megállja a helyét. S Sőt! Van olyan is, hogy a…

Tovább

Indul a zabkeksz szezon!!!

Szögezzük le: a legjobb sütik mindig egyszerűek. Így van ez a zabkekszekkel. Szinte bármilyen ízkombinációt ki lehet találni, a lényeg, hogy összedobod, porciózod, sütöd, ÉLVEZED! Ennyi. Semmi fakszni. Sőt, jól tárolható, hiszen egy fém- vagy üvegdobozban hetekig eláll,…

Tovább

Paprikamártás nokedlivel

A kevesebb néha több. Ugye ezzel egyetértünk? Főleg olyankor, amikor se időnk, se kedvünk - mert ugye kinek van kedve bármihez is ebben az őszi időben -, se energiánk vásárolgatni, főzöcskézni. Ilyenkor príma megoldás előhalászni pár már kissé fonnyadásnak indult paprikát…

Tovább

Pasik kedvence: hús, krumpli -de nem ám akárhogy!

Közismert tény, hogy a férfiak, fiúk, pasik nagy része rajong a hús-krumpli kombóért. Legyen az sült, szaftos vagy bármilyen hús. A lényeg, hogy HÚS legyen. A krumpli meg az a fajta kísérő, ami elengedhetetlen, ha a kedvükbe akarunk járni. Persze nem azt mondom, hogy mást nem…

Tovább
süti beállítások módosítása