Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Kalandom egy tetovált séffel

2016. szeptember 29. - Heni süt neked

Az úgy volt, hogy Serényi Zsolt végre megnyitja első, saját éttermét. Az ételek összeállítását pedig leteszteli ismerőseivel és ismeretlenjeivel. Én az utóbbi kategóriába tartoztam. Mondom ezt múlt időben, mert bár csak remélni merem, hogy nem egyedül én éreztem így, de mára már változott kapcsolatunk státusza. Erről pedig egy sorozat készült, amit majd a Viasat3-on lehet látni október 29-től. Én a 2. adásban leszek :) Na. Szóval engem ide elhívtak, kérem szépen, és én mint egy meghatódott kisiskolás készültem,izgultam. Bár főznöm nem kellett, mégis csak "A" Tetovált Séf mellett fogok állni! És BENNE LESZEK A TÉVÉBEN! :) Tehát izgatottságom a tetőfokára hágott, amikor elérkezett a nap. A stáb csak pasikból állt, kivéve a főszerkesztőt és a sminkest. Mert hogy hát az is volt nekem! Olyan szépre varázsolt, hogy na! Pedig szegény hozott anyagból dolgozott...

_mg_3335.jpg

A lényeg, hogy Zsolttal pillanatok alatt egy hullámhosszra kerültünk, zökkenőmentesen dolgoztam a keze alá, és pár kis sztorival is igazoltuk, hogy emlékeinknek nem egy közös pontja van, gasztronómiai ízlésünk kellően passzol, és amúgy is, nagyon jól múlattuk az időt, miközben alkottunk is. Na jó. Zsolt alkotott. De dagadó mellel mondom: én is részese voltam eme alkotói folyamatnak. Még ha az csak sajtreszelésben, vagy keverésben is merült ki. Kiskukta voltam. De partner is.

_mg_3322.jpg

Nagyon kellemes embert ismertem meg a tetovált séf személyében, aki nem mellékesen, pazar szakács is.

_mg_3371.jpg

Izgatottan várom az étterme nyitását. Állítólag ott leszek. :)  - majd arról is beszámolok! :)

De addig is álljon itt pár kép, igazolásul, hogy nem csak álmodtam!

_mg_3377.jpg

_mg_3412.jpg

A fotókért köszönet BUSÁK ATTILÁNAK!

Több kép ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr711752047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása