Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

A téli minestrone esete a levesfüggővel...

2016. február 05. - Heni süt neked

 Hogy mitől téli? Hát a tartalmasabb összetevők miatt. Értékéhez, ízéhez persze ez csak hozzáad az általunk ismert minestronéhoz. Ez amolyan egytálétel, amit tipikusan egy szombati napra lehet időzíteni, de ami természetesen a hét bármely napján megállja a helyét egy kiadós ebédként, vagy akár…

Tovább

Amikor a rakott kel új formát ölt...

Van az úgy, hogy az ember lánya egy adott ízt keres, de valami új formában. Sőt olyan is van, hogy csak azon gondolkozik, mi lenne most a legegészségesebb számára úgy, hogy ez íz- és értékvesztés nélkül történjen. Gondolkoztam, hogy cukorbetegként mi lenne most nekem a megfelelő: a gersli, a…

Tovább

Káposztás csirkepörkölt

Ez egy tipikusan fridzsider étel. Mármint abból a szempontból, hogy volt valami elképzelésem mit szeretnék főzni, de a hűtőben talált cuccok még rásegítettek. A fagyasztóban volt csirke felsőcomb (azt már tegnap kivettem), és savanyú káposzta, Télen ugyanis éhezem ezt a fajta c vitamin bevitelt.…

Tovább
süti beállítások módosítása