Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Sültpaprika krémes spagetti

2017. szeptember 29. - Heni süt neked

Ha nincs időd főzni, de szeretnél valami nagyon finomat és egyszerűt. akkor ajánlom szívből ezt az ételt. 

Ha már elkészítetted a sültpaprika krémet, akkor csak annyi dolgod van, hogy kifőzd a spagettit hozzá, és felturbózd egy kis hagymával és szafaládéval. ENNYI! 

paprikakremes_spagetti2.jpg

Hozzávalók: 

  • 25 dkg spagetti - gm diétában rizstészta
  • 4 ek sültpaprika krém
  • 1 ek olaj
  • 1 fej hagyma
  • 1 db szafaládé

paprikakremes_spagetti1.jpg

Elkészítése:

Először is tisztázzuk: méltánytalanul elfeledtük a szafaládét, ami még mindig tartja minőségét, ízét, nem rontották el, mégsem használjuk étkezéseinkhez. Pedig sokféle felhasználása, jó zamata abszolút alkalmassá teszi, hogy beépítsük a mindennapjaink étkezéseibe.

Szóval: melegítsük fel egy serpenyőben az olajat, dobjuk rá a laskára vágott hagymát, majd pirítsuk le. Adjuk hozzá a felkockázott szafaládét, majd a paprikakrémet.Pirítsuk össze az egészet. Egyéb fűszer nem szükséges, hiszen a krém maga már elég pikáns,fűszeres. Adjuk hozzá a kifőtt tésztát és már el is készültünk ezzel a nagyon ízletes és különleges spagettivel.

Jó étvágyat!

paprikakremes_spagetti.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4612719924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mortullus 2017.09.29. 19:59:53

Kár elrontani a szafaládéval.
süti beállítások módosítása