Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Mangós, chilis csirkesaláta

2018. április 12. - Heni süt neked

Tombol a jó idő. Kívánjuk a könnyed, laza ételeket. Ha el szeretnéd készíteni az egyik legegyszerűbb, legfinomabb, leglátványosabb csirkesalátát, hát ez legyen az!

Semmi másra nincs szükséged, mint egy mangóra, friss chilire, csirkemellre és egy kis vegyes vágott salátára. Semmi öntet, semmi flanc, csak a letisztul ízek és a csodás látvány.Hát ezt tudom ígérni, ha te is elkészíted. És még azt is, hogy elvarázsolsz mindenkit!

img_4277.jpg

Hozzávalók: 

  • 1 db érett mangó
  • fél filézett csirkemell
  • fél zacskó vegyes vágott saláta
  • 1 db piros chilipaprika
  • só, bors
  • pár csepp olívaolaj

img_4278.jpg

Elkészítése:

Az olajon pirítsuk meg a felkockázott csirkemellet, sózzuk, borsozzuk.

Közben a mangót is kockázzuk fel. Egy kis segítség, ha nem lenne túl sok gyakorlatod ebben:

Egy lapos tányérra tegyük ki a salátát. Adjuk hozzá a mangót és a pirított csirkemellet is, Keverjük össze, majd a tetejére karikázzuk fel a chilipaprikát.

Az eredmény egy mennyei ízbomba. A mangó üde édessége, a sült csirkemell kockák sóssága, a chili pikáns csípőssége olyan harmonikus egységgé áll össze, hogy azt leírni nem lehet, csak ízlelni! És hidd el,nincs szükség semmilyen öntetre. Így magában egy csoda!

Jó étvágyat hozzá!

Posztjaimat megtaláljátok a FaceBook oldalamon, és az Instagramon is.

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr9413821772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása