Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

Tormás gombakrém

2018. július 16. - Heni süt neked

Nincs is annál jobb, mint amikor egy isteni krémet kenegetünk foszlós, puha kenyerünkre. Legyen ez zöldségkrém vagy akár májpástétom, netán húskrém, ezek mind elvarázsolják az embert egyszerűségükkel és csodás zamatukkal.

Így van ez velem és ezzel a gombakrémmel is. Selymes, krémes, pikáns és egyszerűen csodás. Különleges ízvilágát az a tormás sajtkrém adta meg, amire az egyik szupermarketben leltem. Annyira különleges aromát kölcsönöz a gombának, amit el se képzelnénk. Épp ezért muszáj kipróbálni. Pazar vacsorára, vendégvárónak vagy csak úgy...

img_4375.jpg

Hozzávalók:

  • 50 dkg szeletelt csiperke gomba
  • 1 kis fej hagyma
  • kevés olaj
  • só, bors
  • 15 dkg tormás sajtkrém - lm diétában reszelt torma egy kis lm joghurtban elkeverve
  • kis marék saláta mix

fotojet.jpg

Elkészítése:

Az olajon pirítsuk le a gombaszeleteket, sózzuk, borsozzuk. Ha megsült a gomba, hagyjuk kihűlni. Egy botmixerrel pürésítsük, majd keverjük hozzá a sajtkrémet. Végül keverjük bele a saláta mixet. Ezzel el is készült az isteni, pikáns gombakrémünk.

Pirítóssal vagy friss, puha kenyérrel a legfinomabb. Ha egy pohár sört is kínálunk hozzá, na az már maga a mennyország.

Jó étvágyat hozzá!

Posztjaimat megtaláljátok a FaceBook oldalamon, és az Instagramon is.

img_4380.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5413847854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.