Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

Sült harcsafilé, barack salsával

2019. szeptember 08. - Heni süt neked

Jó, ha néha hal is kerül az asztalra. És még jobb, ha nem csak ünnepekkor halászlé vagy rántott hal formájában. Például süssünk egy kis szürkeharcsa filét, pároljunk, készítsünk pörköktöt halból. Most az első verziót készítettem el, vagyis a halat sütöttem. Hogy még különlegesebbé tegyem,…

Tovább

Sárga laska, sárga cukkini és a tofu esete

Szeretem a színek tobzódását az ételeimben. De van, amikor az egyszínűség a legszínesebb megoldás. Mint pl. ennél az egytálételnél is, ami (majdnem) csak sárga alapanyagokból áll. Mégis látványos. Szerintem. Sárga cukkini, sárga laskagomba, füstölt tofu (majdnem sárga) és póréhagyma, ami…

Tovább