Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

Kapros-tejfölös lecsó oldalassal

2019. november 01. - Heni süt neked

Az utolsó lehetőség, hogy még lecsót készítsünk. Amikor még a paprikának paprika íze van, a paradicsom még paradicsom és nem narancssárga, kemény, íztelen valami. Mindez elérhető áron, nem aranyban mérve. Ezt mind kihasználva gyorsan készítettem egy már-már elfeledett, régen-volt lecsó klasszikust,…

Tovább

Sült répa lilahagymával és levendulavirággal

A nemes egyszerűség, a kevés alapanyag - maximális élvezet kombó mindig elkápráztat. Lenyűgöz, ahogy egy sima sárgarépa szintet tud lépni attól, hogy másképp állunk hozzá, és nem mellék-, hanem főszereplőként kezeljük. Ez az étel ugyanis egy kis plusszal főétellé vagy épp különleges köretté…

Tovább