Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Az én mindent bele borscs levesem

2018. február 11. - Heni süt neked

Nagyon kívántam valami savanyú levest. Sok zöldséggel. Benéztem a hűtőbe és mindent kivettem, amit csak találtam. Mikor széjjelnéztem a konyhapulton, azonnal feltűnt, hogy tulajdonképpen ez egy jó borscs alapja, csak sokkal több zöldség lesz benne. Nem lett más, sőt inkább csak hozzátett ez a…

Tovább

Savanyítsunk gombát!

Ha jól belegondolunk, mindent lehet savanyítani. Mi mégis leragadunk a megszokott zöldségeknél, ahelyett hogy kipróbálnánk új, izgalmas dolgokat.  Szívből ajánlom most például a gomba savanyítását, egészen pontosan a déli tőkegombáét (természetesen bármilyen gombával elkészíthető). Ez egy apró…

Tovább
süti beállítások módosítása