Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Grillezett halloumi sajt koktélparadicsommal, krumplival

2018. június 24. - Heni süt neked

Nem mindenkinek adatik meg, hogy kertes házban éljen, és mindenféle finomságot grillezzen a kertben. De nem kell lemondanunk erről az élményről, ha van egy jó  minőségű grillserpenyőnk. Persze nem lehet egy napon említeni a kettőt, de adott esetben igazán kielégítő tud lenni ez a serpenyős megoldás.…

Tovább

Hogyan dobjunk fel egy sima sült csirkecombot?

Van ugye a sült csirkecomb. Nem egy nagy kunszt. Sem elkészítésében, sem ízében. Mégis jól elkészítve tökéletes lehet. A ropogósra sült bőre, a szaftos húsa igazán csábító. Azonban nagyot lendít rajta, ha egy különleges, vadító fűszerkeverékkel dobjuk fel. Mindig van mit javítani egy amúgy már jól…

Tovább

Tárkonyos, nyári zöldségleves

Nyáron egy kis pikáns, savanykás íz mindig jöhet. Legalábbis nálunk ez a mottó. Személy szerint rajongok az ecetes, tárkonyos levesekért, főként ha a különleges zamatát maguk a zöldségek adják, a tárkony már csak hab a tortán. Ez egy sűrű, tartalmas leves, egytálételként is fogyasztható (mondjuk egy…

Tovább

Süngomba steak

Nem ciki, ha nem tudod, mi az a süngomba. Én sem tudtam, amíg fel nem hívták rá a figyelmemet. Ez egy különleges fajta gomba, amit egyáltalán nem szabad megmosni, mert annyira lazán szivacsos a szerkezete, hogy a legkevesebb nedvességet is beszívja. Ha esetleg valami kis szennyeződést mégis találnál…

Tovább
süti beállítások módosítása