Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

Chilis-csokis csirke vagyis a mole poblano

2019. december 07. - Heni süt neked

Vad párosításnak hangzik, pedig hidd el, nem az! Képzelj el egy selymesen krémes, sötét, zamatos szaftot, amiben kényelmesen megpihennek a csirkecombok, amik szép lassan belefőttek ebbe az ízorgiába. Mert hogy ez az. Nem is kicsit! Csokoládé - és itt minimum 80%-os kakaóbabot tartalmazó…

Tovább

Zsályás-áfonyás pirított sertésmáj brandyvel

Jöjjön egy kis melengető étel, amihez a brandy nem csak hozzávaló, de ilyen hidegben kísérő is. Muszáj főzés előtt inni belőle. A jó brandy átmelegít, és olyan kezdő lökést ad a főzéshez, hogy szinte megtáltosodunk, míg elkészítjük ezt a nagyon egyszerű, ámde annál ízletesebb ételt. Habár most…

Tovább