Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Padlizsán gazdagon

2016. szeptember 03. - Heni süt neked

A piacokon ott mosolyog ránk a sok beérett zöldség. A kápia paprika harsány vöröse, a padlizsán mély lilája, a paradicsom teltsége, a hagyma borostyán színe és a fokhagyma szűzi fehére. Nem lehet nekik ellenállni. Na de ki akarna? Gyorsan beszereztem mindenből egy jó adaggal. Akkor még nem tudtam,…

Tovább

Brutál egytál

Ez most tényleg az. Úgy alakult, hogy a lakásban egy-két dolgot helyre kellett pofozni és ezt a szent feladatot 2 markos barátom vállalta magára. Igen ám, de mit adjak ebédre nekik? Váratlanul jöttek, csak ekkor értek rá. Helyzetbe kellett magam hozni, és improvizálnom kellett. Szerintem jól…

Tovább

A klasszikus paradicsom sali, ami mindent visz...

Már kapható egy ideje az ún. befőző paradicsom. Nagyok, kissé deformáltak, lédúsak és olyan édesek, mint a méz. Alapvetően mindig ezeket keresem egy jó vajas kenyér mellé, vagy akár egy igazi, klasszikus paradicsom salátához. Ne féljünk ezeket kiválasztani, mert ezek az IGAZIAK. A legtöbb vásárló a…

Tovább
süti beállítások módosítása