Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Segíts, ha tudsz...

2015. január 12. - Heni süt neked

Kedves Emberek!

Idei második, egyben ezen a télen utolsó gyűjtésre kérlek titeket. Ezúttal otthon fellelhető alap gyógyszerekre (lázcsillapító, fájdalomcsillapító, köhögés elleni szer), valamint olcsó vitaminokra (Pharmavit pezsgőtabletták: C vitamin, Kálcium, Magnézium), továbbá konzervekre és csokoládéra, energiaszeletekre lenne szükség. A múltkori hihetetlen összefogás eredményeképp rengeteg ruhaneműt és levesporokat, egyebeket adtatok össze. Mind jó helyre került! Nagyon hálás vagyok érte nektek, mert ennyire jó fej, kedves emberek ismeretségét tudhatom magaménak. És mert sok rászoruló köszönheti nektek azt, hogy a mostani hidegeket talán kicsit felkészültebben vészelhetik át.

globus2_preview.JPG

A mostani gyűjtéssel viszont az éhezés és a megfázásos betegségek ellen szeretnék küzdeni, a magam, a magunk módján. Kérlek, ha tudtok ismét segítsetek. Újból csak azt írhatom, hogy nem kell vásárolni drága gyógyszereket, csak nézzetek otthon körbe. Ha csak 2 szem Kalmopyrint tudtok nélkülözni, az pont kettővel több, mint ami most egy hajléktalan ember birtokában van. Ha csak mindenki 2-2 szemet kap, akkor már tettünk vmit, hogy a hidegben, NE betegen, hanem ha lehet, és a lehetőségek úgy adják, egészségesen éljenek, remélhetőleg a legkevesebb ideig kint az utcán. De addig segítsünk, ha módunkban áll.

Köszönöm:
Ámon Heni

Leadni ismét nálam lehet, érdeklődni pedig bármiről itt: henisutneked@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr687066549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása