Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Sült zöldséges tészta

vega, laktóz- és cukormentes recept

2015. április 18. - Heni süt neked

Tények:

  1. szombat van
  2. későn keltem
  3. éhes vagyok
  4. úszik a konyha
  5. GYORSAN VALAMI EGYSZERŰT ÉS FINOMAT

Na, ezekkel a tényekkel szembenézve álltam neki a zöldséges tésztámnak, ami (most nem azért, de ) nagyon finomra sikeredett, Köszönhetően a padlizsánnak, a fokhagymának, az olívaolajnak, és a színes kaliforniai paprikáknak. Észrevehettétek, hogy nem vagyok az a pepecselős fajta. Törekszem az egyszerűségre, ami nem az étel ízére vonatkozik, hanem az elkészítésére. És vallom még mindig, hogy a kevesebb, több!!! :)

zoldseges_teszta1.jpg

Hozzávalók:

  • 1 db padlizsán
  • fél db kaliforniai paprika, piros
  • fél db kaliforniai paprika, zöld
  • 1 db paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 cs. petrezselyem
  • só,bors, olívaolaj

zoldseges_teszta.jpg

Elkészítés:

az olívaolajon megpirítom a felkockázott padlizsánt, paprikát, paradicsomot és az aprított fokhagymát. Mindeközben kifőzőm a tészát, ami bármilyen lehet: fusilli, penne stb,,. mire kifő a tészta, addigra elkészül a sült zöldség is. Tényleg pár perc alatt elkészül. A végén megszóróm petrezselyemmel. Ennyi. Igazán nagyon egyszerű. Pont egy ilyen szombatra való.

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr967378234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása