Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Egy tipp, amit ki kell próbálnod: ananász egy csipet sóval

2015. július 15. - Heni süt neked

Egy újabb ötlet, amit azoknak ajánlok, akik vállalkozó szelleműek, akik nem ódzkodnak az új ízektől, nyitottak az ismeretlenebb ízkombinációkra.

Igazából semmi extra, de mégis egy teljesen új zamat. A friss, már érett ananászt pucoljuk meg, majd szeleteljük fel.Hintsük meg egy csipet tengeri sóval a darabkákat. Előételnek, nassoláshoz, kínálónak tökéletes. Már csak plusz ínyenckedés, ha pár mentalevéllel tálaljuk.

sos_ananasz.jpg

Tipp: így pucoljuk meg könnyen, gyorsan az ananászt!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr657629516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása