Ha igazán kíváncsi vagy a gasztronómiára, de nem csak egy-egy séf remekművére vagy az új trendre, hanem a KONYHAMŰVÉSZET valójára, múltjára és jelenére? Akkor ezen az esemény a helyed. Három nap tele jobbnál jobb és izgalmasabb programokkal, nem csak elméleti, de gyakorlati kielégülést okozva mindazoknak, akik érdekeltek a kulináris élvezetekben és annak kultúrájában. Hallottak már receptárverésről? Nem? Na, majd itt meglátják milyen. Kalapács alatt kortárs íróink kézzel írott receptjei, konyhatitkok és történetek. Szeretnék megtudni első kézből, hogy miként főz egy író, akinek egyik szerelme a főzés maga? Itt megkapja a választ. De lesz Kocsmatúra is – Ne csak együnk, igyunk is! jelszóval, ahol koccinthatunk kedves íróink törzshelyén! Lesz még továbbá Transzfer mozi is minden nap, ami különböző gasztronómiájú doku-, játék-, és kisfilmek vetítését jelenti a Toldi Moziban. Több helyszín, és még több program, mind más és mind különböző, de az alap, a fő téma megegyezik: fókuszban a konyha és a nyelv, az irodalom.
Jó szórakozást kívánok magunknak. Én ott leszek. És te? Kihagyni lehet. De minek? :)
Részletes programot itt találni.