Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Fehércsokis popcorn

2016. szeptember 09. - Heni süt neked

Ha gyorsan szeretnél valami különleges édességet az otthoni filmnézéshez, vagy akár váratlanul állítanak be a gyerekhez a barátai, netán csak simán valami édesre vágyunk, hát ez a tökéletes megoldás minderre: fehércsokis, M&M drazsés popcorn!!! Tény, hogy nem egy lightos nasi, de melyik az? :)

fehercsokis_popcorn_2.jpg

Hozzávalók:

  • 1 zacskó natúr popcorn
  • 1 ek vaj/maragarin
  • 4 ek. juharszirup vagy méz
  • 1 tábla fehércsokoládé
  • 1 csomag M&M csoki (persze lehet francia drazsé is ) :)

Elkészítése:

Olvasszuk fel a vajat majd a fehércsokit (gőz fölött vagy - ezt le se merem írni - mikróban). A popcornra öntsük rá először az olvasztott vajat, majd a juharszirupot, keverjük át alaposan, legvégül a megolvasztott fehércsokit. Ezzel is keverjük át, hogy szinte minden szem pattogatott kukoricaszemet bevonjon a folyékony csokoládé...Az egészet koronázzuk meg a M&M drazsékkal. Ennyi és kész is! Különleges, egyedi és nagyon finom.  Ezzel bárkit le tudunk venni a lábáról!

Nem csak az ízlelőbimbókat, de a szemet is gyönyörködtető édességet kapunk! Jó nassolást!

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7511689367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása