Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Paradicsomleves mozzarellával... és VODKÁVAL!

2016. január 15. - Heni süt neked

Azonnal vessük el azt a képet, ami elsőre beugrik, mikor azt olvassuk, hogy paradicsomleves. Nem, ez nem az a betűtésztás cucc. Szó se róla, én imádom azt az édeskés, retro cuccot is.  DE! Ez most teljesen más lesz. Sós, pikáns, fűszeres. Mennyei. De tényleg. És nincs semmi titok. Csak annyi, hogy…

Tovább

Disznólkodjunk! Nyelves megoldások...

Ismét egy megosztó étel. A sertésnyelv. Mert ugye ez is a belsőségek tágabb csoportjába tartozik, de bőven van olyan, aki a májat, vesét, agyat megeszi, de a nyelvtől irtózik. És persze vica-verse.Őszinte leszek, régi rajongásom tárgya ez a finomság. Már gyerekkoromban levett a lábamról az én…

Tovább

Ragacsos, csípős karfiolrózsák

Nem csak csirkeszárnyból lehet ízletes, ragacsos, fűszeres sültet készíteni, hanem karfiolból is. Például karfiolból, de másból is, természetesen. Ezt a receptet ajánlom mindazoknak, akik kedvelik a kicsit különleges, enyhén vagy épp nagyon csípős fűszerezést, a ropogós zöldséget, a ragacsos,…

Tovább
süti beállítások módosítása