Ehhez az ételhez nincs nagyon mit hozzáfűzni. Egyszerűen finom, csodás, színes, egészséges. Az ünnepi nagy trakták után egy délutáni lazuláshoz, esti bevackoláshoz ideális rágcsa, isteni snack, amit bűntetlenül nassolhatunk.
Hozzávalók és elkészítés:
- uborka
- lilakáposzta
- gomba
- cékla
- avokádó
- tofu
- cseppetnyi olaj, citromlé
- só, bors
Az uborkát és a céklát zöldségspirálon készítjük, a káposztát felcsíkozzuk, a tofut és a gombát cseppnyi olajon megpirítjuk. Az avokádót félbevágjuk, kivesszük a magját, megszórjuk pár csepp citromlével, majd megszórjuk fekete szezámmaggal.
Jó étvágyat!
Posztjaimat megtaláljátok a FaceBook oldalamon, és az Instagramon is.
Sőt! A FOODYNY is szívesen oszt meg tőlem tartalmat!