Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Saláta burrito

2020. január 07. - Heni süt neked

Kezdjük egészségesen az új évet! Az alábbi recept egy igazi finomság szénhidrát és rejtett cukrok nélkül. Nem csak azoknak ajánlott, akik vigyáznak a vonalaikra (főleg az ünnepek után szeretnék visszanyerni korábbi formájukat), hanem a cukorbetegnek is alternatíva lehet egy gazdag, de "bűnözés mentes" szendvicsre (burritora). :)

Mindehhez nem kell más, csak egy ügyes megoldás: 

img_8766.jpg

Hozzávalók:

  • szendvicsenként egy-egy nagy jég-, vagy római salátalevél
  • 1-2 szelet sonka
  • sajt - lm diétában növényi vagy lm sajt
  • kaliforniai paprika
  • light majonéz - opcionális
  • paradicsom
  • fűszerek tetszés szerint

Elkészítése:

A salátalevelekbe beletesszük a sonkát, sajtot, felcsíkozott paprikát, esetleg majonézt, majd szorosan - mint ahogy a tortilla lapokat is -, feltekerjük őket. Paradicsom szeletekkel kínáljuk.

Tartalmas, ízletes és teljes mértékben kalória-, és szénhidrátszegény szendvicset kapunk, amit nyugodt lélekkel, mindenféle lelkifurdalástól mentesen fogyaszthatunk el. Akár többet is, habár egy ilyen jól megpakolt "burrito" elég laktató tud lenni! :)

Jó étvágyat hozzá! 

Posztjaimat megtaláljátok a FaceBook oldalamon, és az Instagramon is!

img_8768.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr914971794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása