Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Ki mondta, hogy ősszel nincsenek színes, ízletes saláták?

őszi mindent-bele-sali...

2014. november 03. - Heni süt neked

télisali.jpg

Még hogy nincsen friss, ress, ropogós, színes, ízes, zamatos saláta ősszel/télen? Ki mondta??? Aprítógépbe az összes fenti zöldséggel és pillanatok alatt el is készülünk vele. Só, bors és összesen további 2 ízesítő, ami jelenleg belekerült ebbe a fantázia salátába. Olívaolaj és gránátalma saláta öntet. Természetesen ez utóbbit kiválthatjuk balzsamecet és egy kis méz keverékével. Zamata megközelíti a gránátalma édes-savanykás, harmonikus ízvilágát.

Tessék kipróbálni, megéri. (Ne ijedj meg, ha kicsit rágni is kell... Igen ezek nyers, finom ízek. Ettől olyan friss az egész.) Tetszés szerint változtathatóak az összetevők. Kevesebb vagy épp többféle alapanyag is belekerülhet. Ki hogy szereti. Nekem most ez nagyon bejött!

télisali1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr596859625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása