Szeretem a letisztultságot. Az ízekben és az ételekben egyaránt. Amikor nem kell a sok hókuszpókusz, a csilivili megoldások, az egymás egyéniségét kioltó túl sok fűszer vagy íz.
Erre a legjobb példa a nyár. Amikor olyan zamatos zöldségek, gyümölcsök teremnek, amik szinte önmagukban már ízbombát rejtenek. Maximum egy kis só, vagy valami zöldfűszer szükségeltetik, hogy még jobban kiemelje az alapízt. De néha még az sem kell. Ha reggelire a narancslé és/vagy kávé mellé megkenünk egy német (féltégla) teljes kiőrlésű rozskenyér szeletet egy kis sajtkrémmel vagy vajjal, majd a tetejére szeletelünk színes (fekete, zöld, sárga, narancssárga és piros) paradicsomot, az maga a mennyország. Sóval és borssal szórjuk meg és már kész is. Oly annyira ízletes, mintha a napba harapnánk bele.Így indítani a reggelt igazán pompás...