Sütés-főzés, ahogy te is szeretnéd

HENI SÜT NEKED

Variációk ízletes nyári reggelikre No.1.: vajas kenyér paradicsommal

2015. június 22. - Heni süt neked

Szeretem a letisztultságot. Az ízekben és az ételekben egyaránt. Amikor nem kell a sok hókuszpókusz, a csilivili megoldások, az egymás egyéniségét kioltó túl sok fűszer vagy íz. 

Erre a legjobb példa a nyár. Amikor olyan zamatos zöldségek, gyümölcsök teremnek, amik szinte önmagukban már ízbombát rejtenek. Maximum egy kis só, vagy valami zöldfűszer szükségeltetik, hogy még jobban kiemelje az alapízt. De néha még az sem kell. Ha reggelire a narancslé és/vagy kávé mellé megkenünk egy német (féltégla) teljes kiőrlésű rozskenyér szeletet egy kis sajtkrémmel vagy vajjal, majd a tetejére szeletelünk színes (fekete, zöld, sárga, narancssárga és piros) paradicsomot, az maga a mennyország. Sóval és borssal szórjuk meg és már kész is. Oly annyira ízletes, mintha a napba harapnánk bele.Így indítani a reggelt igazán pompás...

paradicsomos_szendvics.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://henisutneked.blog.hu/api/trackback/id/tr957562582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heni süt neked · https://www.facebook.com/henisutneked/ 2015.06.23. 12:46:06

köszönöm!
és még milyen finom! ebben az időben tényleg olyan, mintha egy falat napfényt harapnánk :)
süti beállítások módosítása